Bouw een drone

Technisch College Velsen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met techniek!

Met alle opleidingen in huis kun je de mooiste dingen maken. Zo werk je tijdens je opleiding bijvoorbeeld aan een kart voor het kart team van Technisch College Velsen. Of je bouwt een drone!

 

 

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten