Leren met je hoofd én handen!

Veel vakrichtingen op het Technisch College Velsen.

Op onze school zit je niet de hele dag achter je tafeltje.
Je krijgt zowel praktijk en theorie. Zo is elke schooldag lekker afwisselend en onthoud je dingen beter, omdat je het meteen in de praktijk kunt zien.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten