Kies voor een goede baan

Kies je voor techniek, dan kies je voor een goede baan.

Op dit moment is er een tekort aan mensen met een technische opleiding. Dat tekort wordt de komende jaren alleen maar groter. Bedrijven zitten daarom te springen om goede technisch opgeleide mensen. Dus als jij goed je best doet op school en daarna een technische mbo-opleiding volgt, heb je een hele grote kans op een goede baan.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten