Scholingsdagen personeel

Onze school is  vanaf 2016 bezig met de implementatie van vernieuwd vmbo. Dat vraagt veranderingen van het onderwijs en een andere manier van samenwerken binnen de school.
In het afgelopen jaar heeft u dat bijvoorbeeld gemerkt door de kleinere onderwijsteams en de inzet van teamvoorzitters op die teams, die uw dagelijks aanspreekpunt zijn.

We ontwikkelen ons als school dit jaar verder in het leiding geven en in teamontwikkeling. Daarvoor zijn er 2 studiedagen gepland die als halve studiedag in de jaarplanner stonden. En er is een extra halve dag toegevoegd. Op deze data heeft uw kind dus geen school maar een lesvrije dag.

Dit zal zijn op 14-12-2017 en op 19-3-2018 en op 2-7-2018 (ochtend).
Daarnaast zijn er studiedagen voor teamvoorzitters en sectievoorzitters. Dan is er sprake van aangepaste roosters. Dit kan leiden tot kortere lesdagen voor uw zoon of dochter. Dit kunt u verwachten op 30-11-2017, 12-2-2018 (ochtend) en 9-4-2018 (ochtend).

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten