DOE-MIDDAG 28 november 2018

Slimme kids kiezen voor techniek!

Kom naar de doe-middag en beleef ons technische vmbo-onderwijs!

Dit jaar is er ook een programma voor ouders. U kunt bij ons op school blijven voor een presentatie over het Nederlandse onderwijs, het vmbo, het kiezen van een school en uitleg over ons onderwijsconcept.

Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Graag vooraf aanmelden via informatie@technischcollegevelsen.nl

 

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten