Nuon op onze open avond

Kun je een ventilator laten draaien op zonne-energie? Kun je een stad verwarmen met warm water? Wil jij weten hoe energie werkt? Kom dan naar de open avond van het Technisch College: Nuon is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en onze techniek te laten zien. We dagen je uit om met ons spel te laten zien hoe handig jij bent: er valt wat te winnen! We zien je graag op 9 februari.

Nuon is een dochteronderneming van Vattenfall. De ambitie van Nuon is om binnen één generatie zonder fossiele brandstoffen te kunnen leven, thuis, onderweg én op het werk. Dit betekent dat we vol inzetten op het opwekken van energie met duurzame technieken als wind, zon en water, en onze stadsverwarmingsactiviteiten fors uitbreiden om de CO2-uitstoot terug te dringen. De moderne technologie ontwikkelt zich op dit moment in rap tempo – zo wordt er bijvoorbeeld in samenwerking met de TU Delft gewerkt aan een superbatterij.  Voor alle veranderingen zijn nu én in de toekomst enthousiaste technici nodig. Daarom draagt Nuon graag bij aan open dagen in het VMBO en MBO.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten