Ouderavond Social Media

Jongeren groeien op in een wereld die vol zit met online communicatiemiddelen. Internet, smartphones, sociale media zoals Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat en twitter zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat u als ouder doet of juist laat heeft invloed op het opgroeien van uw kind. Hoe mediaopvoeding eruit ziet hangt af van omstandigheden. Van kennis over (sociale) media en van wat u goed en waardevol voor uw kind vindt.

Dinsdag 15 mei komt Jacqueline Kleijer van Bureau Jeugd & Media met ons over sociale media te praten. We gaan het hebben over de voordelen van sociale media. Jacqueline zal ons wijzen en meenemen in waar de gevaren zitten. Jacqueline zal direct op de inhoud ingaan, u wordt voorzien van concrete handvatten U krijgt inzicht hoe u online issues het best met uw kind(eren) kunt bespreken. Ook zult u van collega ouders horen hoe zij sommige onderwerpen thuis oplossen en horen waar anderen tegenaan lopen.

Onderwerpen die onder andere ter sprake komen zijn:

Trends, Gamen, WhatsAppgroepen, seksualiteit en internet, wat zegt de wetenschap?, cyberpesten en privacy versus bescherming.

 

De inloop is vanaf 19:30 uur en de ouderavond start om 20:00 uur. We verwachten om 22:00 uur af te ronden.

De ouderraad zal de avond openen. Zij zullen een paar minuten gebruiken voor de verplichte jaarvergadering.

Wij hopen dat u dinsdagavond 15 mei om 19:30 uur aanwezig kunt zijn.

Namens de ouderraad:

Tot 15 mei!

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten