Nieuwe inlogprocedure Magister App

Vanaf 4 juli a.s. gaat Magister gedurende de zomerperiode voor uw school de inlogprocedure van de Magister App veranderen. Gebruikers kunnen vanaf dat moment op dezelfde manier inloggen als op de webversie van Magister. Dit betekent een veiligere manier van inloggen met daarbij binnenkort de mogelijkheden van het gebruik van de profielpagina. Meer informatie over de profielpagina kunt u vinden op de website van Magister.


 

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten