We gaan beginnen

Ondersteuning en begeleiding op het Technisch College Velsen
Na een heerlijke zomervakantie, zijn we benieuwd naar jullie belevenissen en avonturen. Maar het betekent ook dat we weer gaan beginnen aan het nieuwe schooljaar.
Op maandag 3 september staan de deuren van de school weer open. Kijk even bij je klas zodat je weet hoelaat je op school moet zijn:
Klas 1 om 13.00 uur in de aula
Klas 2 om 13.15 uur in de aula
Klas 3 om 13.00 uur in de klas
Klas 4 om 13.00 uur op de afdeling

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten