Girls Night 13 februari

Zit jij in groep 7 of 8?
En ben jij aan het kijken welke school bij jou past?

Kom dan naar onze:
GIRLS NIGHT
Een leuke avond waar jij kennis kan maken met onze school!

Een technische of maritieme school is écht niet alléén voor jongens!

Geef je snel op want vol = vol
Bel 0255-546900 of mail naar
informatie@technischcollegevelsen.nl

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten