Examenuitslagen

Vandaag om 14.30 uur worden de examen kandidaten gebeld voor de examen uitslagen!

Alle leerlingen die geslaagd zijn worden vanmiddag om 16:00 in de aula verwacht!

Leerlingen die helaas gezakt zijn worden morgen om 9:00 uur op school bij hun mentor verwacht.

Heel veel succes!!!

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten