Doe-middag groot succes!

Op 16 oktober was het weer zover. Onze eerste doe-middag van het nieuwe schooljaar. Het was meteen een volle bak! Enthousiast zijn de kinderen aan de gang gegaan met allerlei leuke activiteiten, terwijl hun ouders een presentatie kregen over onze opleidingen.

Wil jij ook een keer kennismaken met onze school en opleidingen? Kom dan naar een van onze doe-middagen of bezoek onze open dagen! De eerst volgende doe-middag is op 29 januari 2020

Voor de doe-middagen moet u uw kind vooraf aanmelden. Dit kan via telefoonnummer: 0255-546900.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten