Loterij Kerstmarkt

Tijdens de Kerstmarkt van het Technisch en Maritiem College IJmuiden is er een loterij gehouden voor het goede doel en voor de aula. De uitslag van de loterij is bekend. Hieronder de winnende lotnummers:

  • Lotnummer 741: De mok met kerstlichtje
  • Lotnummer 745: Kerstboom & Koekjes
  • Lotnummer 756: Chocolade celebrations Kerstboom
  • Lotnummer 764: Chocolade Kerstman
  • Lotnummer 786: Chocola & theelicht
  • Lotnummer 974: Steengrill
  • Lotnummer 980: Visbon
  • Lotnummer 994: Mok met kerstlichtje

De prijzen kunnen op vertoon van het lotnummer vanaf maandag 6 januari worden opgehaald bij de administratie.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een geweldig 2020!

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten