Open avond

Tijdens onze open avond zijn alle lokalen open en zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Docenten en leerlingen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

Open avond  vrijdag 7 februari 2020 18.00-21.00 uur

Proeflessen woensdag 26 februari 2020 van 18.30-20.30 uur

Info avond zij-instroom  woensdag 8 april 2020 19.00-21.00 uur

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten