Scholenmarkt Velserbroek

Afgelopen vrijdag was er de jaarlijkse scholenmarkt in Velserbroek. Op deze avond konden kinderen uit groep 7/8 samen met hun ouders kennismaken met de scholen in onze regio. Op onze stand hebben wij weer een hoop kinderen en ouders enthousiast kunnen maken voor techniek en onze school.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten