Aanmelden

De aanmeldingen voor het nieuwe schooljaar zijn in volle gang. Wilt u het aanmeldformulier persoonlijk komen inleveren, dan kan dat op de volgende dagen:

Woensdag 4 maart
van 14.00 uur tot 17.00 uur

Donderdag 5 maart
van 16.00 uur tot 18.00 uur

Maandag 9 maart
van 19.00 uur tot 21.00 uur

U kunt het formulier ook opsturen naar:

Technisch College Velsen
Briniostraat 12
1971 HM IJmuiden

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten