Scholen Dunamare

Scholen van Dunamare Onderwijsgroep maandag 16 maart 2020 gesloten voor alle leerlingen

Gepubliceerd: 15-3-2020

Het College van Bestuur heeft, in overleg met het interne crisisteam, besloten om morgen (maandag 16 maart 2020) op al onze scholen geen onderwijsactiviteiten aan te bieden. Dit geeft onze medewerkers de gelegenheid om voorbereidingen te treffen om het onderwijs van de komende weken anders te organiseren, met daarbij speciale aandacht voor de eindexamenkandidaten. We nemen dit besluit in afwachting van landelijke besluitvorming en/of -advisering. We verwachten maandag 16 maart te communiceren over wat de besluitvorming voor onze scholen de komende twee weken betekent. Leerlingen en ouders zullen verder geïnformeerd worden door de eigen school via Magister.

Met dit besluit willen we onze verantwoordelijkheid nemen uit zorg voor onze leerlingen en medewerkers.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten