Frank Out directeur

De afgelopen 1,5 jaar is Frank Out directeur a.i. van het TCV/MCIJ geweest. Frank heeft de afgelopen tijd laten zien dat hij met veel energie en deskundigheid de functie uitoefent. Het college van bestuur vindt dat hij dat uitstekend heeft gedaan en zullen hem definitief benoemen tot directeur.

We feliciteren Frank met zijn benoeming!

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten