Doe-middag? Open dag? Kom langs; je bent van harte welkom!

Doe-middag en open dag

Zit jij in groep 8? Kom eens langs bij ons op school om te ervaren dat het Technisch College Velsen / Maritiem College IJmuiden veruit de leukste school is voor echt technisch en maritiem onderwijs!

In verband met de maatregelen rondom corona vragen we de leerlingen uit groep 7 nog even geduld te hebben. Vanaf januari zijn ook zij meer dan welkom bij de Doe-middag en de Open Dag (avond).

Doe-middag

Op woensdag 21 oktober tussen 14.30 en 17.00 uur kun je kennismaken met de school en de verschillende richtingen. Je krijgt informatie en gaat een werkstuk maken. Voor de doe-middag moet je telefonisch aangemeld worden via 0255-546900. In verband met de maatregelen rondom corona is het helaas niet mogelijk dat ouders op school blijven wachten.

De volgende Doe-middagen staan gepland op: woensdag 2 december en woensdag 20 januari, van 14.30 tot 17.00 uur.

Open dag/avond

Tijdens onze open dag/avond op zaterdag 28 november (van 10.00 tot 13.00 uur) en vrijdag 29 januari (van 18.00 tot 21.00 uur) zijn alle lokalen open, worden leuke activiteiten georganiseerd en staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen over onze school te beantwoorden.

We kijken uit naar je komst! Meld je via dit formulier aan voor maandag 23 november!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel; uiteraard houden wij ons op school aan de RIVM-richtlijnen.

Voor meer voorlichtingsactiviteiten en contactinformatie: klik hier voor onze poster.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten