Inschrijven brugklas 2021-2022

Gewijzigde inschrijving brugklas 2021-2022

 

In verband met corona en de daarmee samenhangende maatregelen heeft het ministerie van onderwijs laten weten dat basisscholen langer de tijd krijgen om het schooladvies voor de leerlingen van groep 8 vast te stellen.

 

Om basisscholen tegemoet te komen hebben de VO-scholen in Velsen daarom besloten om ook de uiterste aanmelddatum voor het voortgezet onderwijs te verlengen tot 19 maart 2021. Hierbij vindt u de aangepaste instructies inschrijven brugklas 2021.

 

Om de inschrijvingen op een veilige manier te kunnen faciliteren is er dit jaar geen sprake van vaste inschrijfdagen, maar van aanmeldmomenten. Tussen 1 maart en 19 maart kunt u online een afspraak maken om op school uw zoon/dochter in te komen schrijven. Daarvoor kunt u deze link gebruiken.

Onder aan het formulier wat dan op uw scherm verschijnt ziet u een verkort aanmeldformulier. Wilt zo vriendelijk zijn deze gegevens in te vullen?

 

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

 

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer