Drukte op de pont!

Aanstaande maandag start het nieuwe schooljaar en dat betekent dat het een stuk drukker gaat worden op de pont over het Noordzeekanaal. Met name in de ochtend tussen 07.45 en 08.30 uur moet rekening worden gehouden met langere wachttijden. Ook als er geen gemotoriseerd verkeer wordt toegelaten zullen niet alle fietsers altijd in één keer kunnen worden meegenomen. Houd er ook rekening mee dat het dragen van een mondkapje (als je 13 jaar of ouder bent) op de pont verplicht is.

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies?

Het Technisch College Velsen maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken.

Sluiten