Maak kennis!

Open dagen

Op zaterdag 20 november van 10.00 tot 13.00 uur ben je van harte welkom bij onze open dag. Op vrijdag 4 februari organiseren wij een open avond van 18.00 tot 21.00 uur. Voor deze dag/avond hoef je je niet vooraf aan te melden. Je bent van harte welkom om langs te komen en een goede indruk te krijgen van onze school en de opleidingen!  

Je kunt je ook inschrijven voor onze doemiddagen op woensdag 27 oktober, 1 december of 26 januari van 14.30 tot 17.00 uur. Klik daarvoor op de gewenste datum en vul het formulier in. We nemen daarna contact met je op!

En speciaal voor meisjes is er een Girls Night op dinsdag 1 februari van 18.30 tot 20.30 uur. Ook hiervoor kun je je opgeven door op de datum te klikken.

 
Wil je zelf alvast  digitaal een kijkje nemen?

  • Klik hier voor de opnames van onze digitale open avond van vrijdag 29 januari 2021. Aan de hand van diverse nieuwe filmpjes geven we je een beeld van alle praktijkvakken en profielen en besteden we aandacht aan de aanmeldprocedure en de introductie en begeleiding in het eerste jaar.
  • Met behulp van de prachtige 3D-roadmap van onze school en van de Union, een van onze opleidingsschepen, kun je een digitaal kijkje nemen in het gebouw en op het schip.
  • Vind je het leuk om meteen aan de slag te gaan en heb je zin in een techhniekles en om met papier en plakband een gave knikkerbaan in elkaar te knutselen? Als je hier klikt kunt je met behulp van de foto’s en de instructies direct beginnen! Veel plezier!
  • Techniek is ook leuk voor meisjes! Klik hier voor een Girlsday-film over onze school. 
 
Voorlichting voor basisscholen

Je kunt ook met je klas bij ons langs komen! Voor groepen 7 en 8 van basisscholen bieden we de mogelijkheid om een leuke techniekles in ons Techlab te volgen. Alle leerlingen maken dan een mooi technisch werkstuk. Eind november 2020 is onze spiksplinternieuwe Smart Technology Hotspot (met robotica, VR, programmeren enz.) in gebruik genomen. Hier kunnen basisscholen ook voor inschrijven. Aanmelden gaat via de leerkracht van de basisschool.

Je bent van harte welkom om met jouw schoolklas een kijkje op onze school te nemen. We verzorgen een rondleiding, een presentatie en laten je kennismaken met ons technisch onderwijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vraag je groepsleerkracht om contact met ons op te nemen.