Maak kennis!

Open dagen

Op 28 november 2020 hebben we een online open dag georganiseerd door middel van een webinar. Op vrijdag 29 januari 2021 was de open avond, ook nu weer digitaal.  Wil je beide activiteiten nog eens terugkijken? Klik dan even op de datum. 

Individuele rondleiding

Je bent van harte welkom om langs te komen en een goede indruk te krijgen van onze school en de opleidingen via een individuele rondleiding door onze school, op werkdagen aan het einde van de middag. Via deze link kun je een afspraak inplannen. 

Voorlichting voor basisscholen

Je kunt ook met je klas bij ons langs komen. Voor groepen 7 en 8 van basisscholen bieden we de mogelijkheid om een leuke techniekles in ons Techlab te volgen. Alle leerlingen maken dan een mooi technisch werkstuk. Eind november 2020 is de spiksplinternieuwe  Smart Technology Hotspot (met robotica, VR, programmeren enz.) in gebruik genomen. Ook hier kunnen basisscholen voor inschrijven. Aanmelden gaat via de leerkracht van de basisschool.

Je bent van harte welkom om met jouw schoolklas een kijkje op onze school te nemen. We verzorgen een rondleiding, een presentatie en laten je kennismaken met ons technisch onderwijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vraag je groepsleerkracht om contact met ons op te nemen.

Zie ook Basisscholen