Contact

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen, mailen of bijgaand contactformulier in te vullen. 

Adres

Briniostraat 10-12
1971 HM, IJmuiden
Nederland

Telefoon: (0255) 54 69 00
Email: informatie@technischcollegevelsen.nl

Klik hier voor de contactgegevens van onze  docenten en mentoren. 

Administratie

De openingstijden van onze administratie zijn:

Maandag, 08.00 – 16.30 uur
Dinsdag, 08.00 – 16.30 uur
Woensdag, 08.00 – 14.00 uur
Donderdag, 0 8.00 – 16.30 uur
Vrijdag, 08.00 – 14.30 uur

Bereikbaarheid

Het gebouw van het Technisch College Velsen is zeer makkelijk te bereiken. Omdat het Technisch College Velsen een bijzonder onderwijsaanbod heeft, reizen leerlingen vanuit de brede regio naar IJmuiden.

Navigatieadres:

Technisch College Velsen, Briniostraat 10-12, 1971 HM, IJmuiden

Met de bus

Ons gebouw ligt op een minuut lopen van de bushalte. Met de bus ben je vanuit de wijde regio snel op school. Vanuit Amsterdam en Haarlem kunnen leerlingen nu gebruik maken van een extra snelle busverbinding die voor de deur stopt.
Een routeplanner en meer informatie over de kosten van de bus vindt u hier.

Met de pont

Ons gebouw ligt op drie minuten afstand van de pont vanuit Velsen-Noord. Vele leerlingen en ook medewerkers maken dagelijks gebruik van deze pont.
Meer informatie over de pont vindt u op deze pagina van het GVB.

Met de auto of fiets

Het Technisch College Velsen is vanuit de wijde regio zeer goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A9 neemt u de afslag IJmuiden. Wanneer u rechtdoor blijft rijden richting het centrum van IJmuiden, slaat u na het viaduct linksaf naar de Briniostraat. Er is ruime parkeergelegenheid in de omliggende woonwijken.

Fietsers kunnen hun fietsen kwijt in de fietsenrekken op het schoolplein. Er zijn speciale parkeerplekken beschikbaar voor brommers.

Huisvesting mogelijk

Voor leerlingen die een lange reistijd naar onze school hebben en graag een technische opleiding bij ons willen volgen, bestaat de mogelijkheid (indien plaats beschikbaar) om gebruik te maken van de huisvesting van onze collegaschool Maritiem College IJmuiden. Voor meer informatie over de huisvesting en de kosten verwijzen wij u naar www.maritiemcollegeijmuiden.nl