Open dagen en doe-middagen

Open dag

Bezoek onze open dagen om een goede indruk te krijgen van onze school, de docenten, leerlingen en de opleidingen. Tijdens de open dagen zijn de lokalen open, zijn er leuke activiteiten en staan docenten en leerlingen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Proeflessen en info-avond

Woensdag 26 februari 2020 van 18.30 – 20.30 uur

Inschrijven Proeflessen 26 februari 2020

Info-avond zij-instroom

Woensdag  8 april 2020 van 19.00 – 20.00 uur

Doe-middagen

Tijdens de doe-middagen laten wij uw kind kennismaken met onze school en onze opleidingen. De kinderen krijgen informatie en ze gaan een werkstukje maken.  Als u het leuk vindt, kunt u blijven voor een presentatie over onze school. Voor de doe-middagen moet u uw kind vooraf aanmelden. Dit kan via telefoonnummer: 0255-546900.

Voorlichting voor basisscholen

Voor groepen 7 en 8 van basisscholen hebben we diverse mogelijkheden voor voorlichting.

Bij u op school

Uiteraard kunnen wij altijd bij u op school op bezoek komen met een presentatie van onze school. Dit doen we vaak met leerlingen en uiteraard een medewerker van onze school.

Bij ons op school

U bent ook van harte uitgenodigd met uw schoolklas een kijkje op onze school te nemen. We verzorgen een rondleiding, een presentatie en laten uw leerlingen kennismaken met ons technisch onderwijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

IK HEB EEN VRAAG