Ome Joop Scholts 95 jaar!

Joop Scholts, de oudste conciërge van IJmuiden – en misschien wel van heel Nederland – vierde op 10 september jl. zijn 95e verjaardag.

 

Onze ome Joop Scholts ging 35 jaar geleden al met de VUT, maar verscheen de maandag erop gewoon weer op zijn werk. En hij is is nog lang niet van plan om te stoppen bij het Maritiem College IJmuiden! En daar zijn wij blij mee, want wij kunnen hem niet missen!

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag, ome Joop! En nog heel veel mooie en gezonde jaren!

 

Zo langzamerhand is ome Joop een nationale held geworden. Het begon allemaal met een prachtig artikel in Haarlems Dagblad en IJmuider courant, 10 september 2021. Maar daar bleef het niet bij, ook op radio, tv en internet was onze ome Joop onderwerp van gesprek:

 

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer