Een sterk staaltje samenwerking

Installatiewerk Noord Holland (IWNH) in Beverwijk en de afdeling PIE (Produceren, Installeren en Energie) van het Technisch College Velsen hebben de samenwerking geïntensiveerd.

Dit betekent voor onze PIE-leerlingen een kwaliteitsimpuls met betrekking tot hun keuzevakken. In de praktijk kunnen zij nu ondervinden wat mogelijke vervolgopleidingen in de installatietechniek bieden. Sinds het begin van dit schooljaar zijn er op school vakmensen van IWNH over de vloer om de leerlingen te begeleiden in de opdrachten. De leerlingen laten het ene mooie werkstuk na het andere zien.

Als kroon op deze samenwerking gaan vier leerlingen aanstaande donderdag 16 december hun eindopdracht voor het keuzevak Klimaattechnologie uitvoeren in de prachtige werkplaats van IWNH op de Laurens Baecklaan in Beverwijk.

Jongens, heel veel succes!

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer