Techport Technologieweek 2022

EEN WEEK VOL TECHNOLOGIE | Van 3 tot en met 7 oktober is het zover: Techport Technologieweek voor leerlingen uit groep 7/8, voortgezet onderwijs, leerkrachten en ook ouders.

Techniek en technologie gaat over veel meer dan alleen schroevendraaiers. Techniek en technologie is overal. En kies je voor een technische opleiding, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Werk mee aan het onderhouden van medische apparaten, help mee met het oplossen van luchtvervuiling, zorg ervoor dat we over 30 jaar nog steeds gezond voedsel hebben over de hele wereld, bouw duurzame huizen die niet zoveel ruimte in beslag nemen, help de bezorgdiensten nog sneller te bezorgen, beveilig apps of doe onderzoek naar de onderwaterwereld op de bodem van de oceaan.

De Techport Technologieweek staat bol van techniek en technologie. In zes evenementen laat Techport zien hoe het werken en leren in de techniek en technologie is. Dit door het organiseren van bedrijfsbezoeken, techniek doe-activiteiten voor leerlingen en ook voor ouders met hun kinderen, een online quiz en een inspiratiemiddag voor leerkrachten. Door al deze activiteiten komen kinderen al op jonge leeftijd in aanraking met techniek en kunnen zij zelf ontdekken of techniek iets voor ze is. Meer informatie: www.mijnkindverdienthetbeste.nl

Technisch College Velsen en Maritiem College IJmuiden zijn uiteraard ook van de partij en dragen hier ook graag hun aan steentje aan bij.  Kom je bij ons langs tijdens het PET-evenement in De Walvis op 6 en 7 oktober?

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer