Introductieweek eerstejaars

Op maandag 4 september mochten wij onze nieuwe eerstejaars leerlingen verwelkomen in de aula en vanaf dinsdag begon voor hun de introductieweek. Een week vol leuke activiteiten om elkaar, hun mentor en de school te leren kennen. Er werd Levend Stratego gespeeld in het bos, ze gingen een bioscoopfilm kijken in de stadsschouwburg, er was een workshop koken en Graffiti spuiten, maar ook werden de laptops ingericht en kregen zij hun eerste les Techniek, Natuur-/Scheikunde en Smart Technology. Hierbij een aantal foto’s van deze geweldige start bij ons op school. De week wordt afgesloten met een leuke dag in Duinrell.

Wij wensen alle nieuwe leerlingen een heel fijn schooljaar!

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer