Vriend van de maand: Haprotech Lasopleidingen

Haprotech Lasopleidingen zet zich in om lassen en lassers op een hoger niveau te krijgen. NIL-erkende lasopleidingen TIG, MAG, MIG, BMBE op ieder niveau kun je bij ons volgen, maar ook de opleidingen Visuele lasinspectie en International Welding Coördinator. Daarnaast kwalificeren wij lassers en bedrijven conform diverse normen. Als je als jongere van school (VMBO, MBO) komt en je verder wilt ontwikkelen als lasser, kom je bij ons terecht, zodat je je verder kunt bekwamen in dit prachtige vak.

Wij zijn Vriend van het Technisch en Maritiem College geworden en vervullen een rol in het bestuur omdat wij geloven in het belang van goed technisch onderwijs. Hier wordt de basis gelegd van onze toekomstige loodgieters, elektriciens, ict techneuten en voor beroepen welke wij nu nog niet kennen. Daarom is de brug tussen het bedrijfsleven en het onderwijs ontzettend belangrijk. Door samen te werken kan het onderwijs zorgen voor een goede basis bij hun toekomstige medewerkers. Het doel om leerlingen en daarmee hun ouders, zo min mogelijk kosten te laten maken aan leermiddelen, kunnen wij alleen maar ondersteunen. Kosten mogen namelijk nooit een reden zijn om niet te kiezen voor techniek. Dit kunnen wij, samen met andere Vrienden van de stichting mogelijk maken.

https://haprotech.nl/

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer