Vriend van de maand: Facta Constructietechniek

Facta Constructietechniek is ontstaan uit de bedrijven VSA Technische Services, Post Staalbouw en Post Staalmontage. Samen hebben we meer dan 130 jaar ervaring in het leveren van staalconstructies. Specialistisch precisiewerk. Wat we doen, doen we goed. En samen nog beter. Want door onze kennis en expertise te bundelen, hebben we nog meer slagkracht.

Kom je bij ons werken (of stage lopen), dan kom je terecht in een positieve, gemoedelijke sfeer. Want we kennen elkaar. En al jaren, want mensen blijven vaak lang bij ons werken. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we ervoor dat we kwaliteit afleveren. Maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Waar we overdag samen op de vloer staan, drinken we ’s avonds of in het weekend net zo makkelijk een drankje met elkaar. O ja, zo open en eerlijk als we communiceren met klanten, zo open en eerlijk zijn we ook naar elkaar. Daardoor behouden we die fijne, familiaire sfeer. Prettig toch?

Onze pay-off ‘sterk in zekerheid’ is niet zomaar gekozen. Zoals gezegd bieden we de zekerheid dat processen bij onze opdrachtgevers doorgaan. Sterker nog: vaak zijn we onderdeel van hun bedrijfsproces. Waar onze opdrachtgevers eigen technisch personeel te kort komen, springen wij in en dichten we de kloof. Vraagt een bedrijfsproces om gefaseerd onderhoud, dan passen wij ons aan. Het maakt dat onze opdrachtgevers volledig op ons vertrouwen. Vandaag en morgen. Die zekerheid geven we ook aan onze mensen; de zekerheid van mooie, uitdagende opdrachten, van nette kleding, van een goede bus en kwalitatief materieel. Want onze mensen zijn ons grootste goed. Dus zijn we bijzonder zuinig op hun welzijn.

De liefde voor het vak? Die hebben we allemaal. Van nature of omdat het ons met de paplepel is ingegoten. Want we zien hier nog opvallend vaak dat het werk doorgaat van vader op zoon. Een andere gemeenschappelijke deler? We houden allemaal van een uitdaging, nadenken over een vraag. Het houdt ons scherp en creatief. En levert u de beste oplossing en een maximaal resultaat op.

Wij zijn vriend van St. Vrienden van het Technisch en Maritiem vmbo Velsen, omdat wij het van groot belang vinden dat technisch vakmanschap continue onder de aandacht is en blijft. Zonder techniek geen toekomst.

www.facta.nl

 

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer