Uitreiking Gouden S.T.E.M. 2021

Sasja Alders werkt met haar leerlingen in de maatschappijleerlessen aan ‘de Gouden S.T.E.M., de Soroptomist Trofee Educatie Mensenrechten’. Dit project gaat over mensenrechten en hoe je daarvoor kunt  opkomen. Initiatiefnemer is de Soroptimistclub Haarlem en omstreken, een vereniging die zich inzet voor een betere positie van vrouwen en kinderen

Op 19 mei zullen tussen 19.00 en 20.3o uur de projecten via een live stream worden gepresenteerd en zal een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden. De geldprijs van 300 euro gaat naar die leerlingen die hun project het beste uitleggen, zij mogen dit bedrag gebruiken om de mensenrechten uit hun werkstuk te bevorderen. Er zal ook een publieksprijs worden uitgereikt. De presentatie en uitreiking van de Gouden S.T.E.M. 2021 (Gouden Soroptimist Trofee Educatie Mensenrechten) vinden uiteraard volledig corona-proof plaats via een livestream vanuit de studio van 3D Makers Zone.

Aanmelden om de uitreiking digitaal bij te kunnen wonen kan via goudens.t.e.m.vmbo@gmail.com. Na aanmelding zal de link om in te loggen bij de livestream worden toegestuurd.

 

 

Deel bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer