Meneer Scholts (“ome Joop”) overleden

Op de eerste dag na de vakantie is er helaas heel verdrietig nieuws.  Meneer Scholts (“ome Joop”) is zaterdagavond 4 maart overleden. Hij is 96 jaar oud geworden. Ome Joop was vrijdag in het ziekenhuis opgenomen, omdat hij hartklachten had.

Tot op het laatste moment heeft ome Joop zich ingezet voor onze school. Ook deze vakantie is hij druk bezig geweest met schilderen, dit keer waren de kolommen in de gang bij de leerlingeningang aan de beurt. Zijn ladder met daarbij alle verfspullen heeft hij laten staan. Ome Joop had hier een bordje bij gelegd met de handgeschreven tekst; “Laten staan”. Het werk was nog niet klaar, helaas zal hij het nooit meer kunnen afmaken. Van zijn laatste schilderklus hebben we een gedenkplek gemaakt.

Zijn aanwezigheid was altijd zo vanzelfsprekend en nu is hij er plotseling niet meer. We zullen hem ontzettend gaan missen.

Woensdagmiddag 8 maart om 15.00 uur is er in de aula van de school een herdenkingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, ook leerlingen zijn welkom bij dit afscheid.

De crematie zal donderdag in besloten kring plaatsvinden. De rouwauto zal donderdagochtend rond 08.40 uur over ons schoolterrein (het “Joop Scholtsplein”) rijden, met de leerlingen en medewerkers vormen we daar een erehaag.

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer