Vriend van de maand: Patina Dakdenkers

Patina Dakdenkers is al 33 jaar een begrip en een bekend bedrijf in de IJmond. Een lerende organisatie die meer doet dan alleen dakdekken. Een dak moet goed zijn en zo lang mogelijk meegaan. Dat weten we. Maar tegenwoordig is het dak niet alleen maar waterdicht en lengte x breedte. Inmiddels wordt het dak met innovatieve toepassingen zo goed mogelijk duurzaam ingezet.

En juist over deze duurzame en innovatieve mogelijkheden denken wij na. Constant. Want er is zoveel mogelijk op het dak. Denk bijvoorbeeld aan waterbuffering: het opslaan van water bij hevige regenval. Of groendaken, leefdaken of duurzame daken. Het dak biedt een oplossing met betrekking tot het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van CO2 uitstoot.

Werken bij Patina Dakdenkers betekent werken met je handen én leren van de beste dakdenkers van Nederland. Werken en leren gaan bij ons namelijk hand in hand. Daarom bieden wij jonge mensen een opleiding aan bij Tectum, leren zij het vak in de praktijk van de beste leermeesters en ontvangen daarvoor vanzelfsprekend een salaris. Onze mensen zijn belangrijk voor ons en daar zorgen we goed voor. Door onder andere bootcamps, yoga en padellen aan te bieden. Maar ook een prettige en frisse werkomgeving met een werkcafé, een dakterras en natuurlijk goed materieel. Want dat is het halve werk. Naast jaarlijks de BBQ en eind van het jaar het kerstfeest wordt ook door de personeelsvereniging diverse activiteiten georganiseerd.

Daarom zijn wij ‘vriend’ geworden. Om jonge mensen een kans te bieden. Te leren, te werken en geld te verdienen ‘at the same time’. In een inspirerende omgeving. Het dak. Of het nu hellend of plat is, hoog of laag, valbeveiliging of zonnepanelen. Wij bieden een totaalconcept. Niet alleen voor onze opdrachtgevers maar eigenlijk ook voor onze medewerkers.

Wil je meer weten? Kijk op www.patina.nl

 

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer